Del artikel:

Som medlem af DM får du 15 % i rabat på leje af vildmarksbade og saunaer hos Vildmarksbadleje.

Få wellness bragt hjem direkte til din have 

Som medlem af DM får du 15 % i rabat på alle bookinger og leje af vildmarksbade og saunaer hos Vildmarksbadleje.dk, hvad end det blot er for en hyggelig weekend, ferien eller noget andet.

Vildmarksbadleje tilbyder udlejning af vildmarksbade fra en weekend helt op til 6 måneder. Som landsdækkende udlejer, kan du leje et vildmarksbad i nærheden af dig, hvor du kan hente vildmarksbadet hos en af de lokale udlejere. Alle vildmarksbade står på en trailer, som du kan låne direkte eller få leveret mod betaling. Vildmarksbadene er 1,8 meter i diameter og har plads til 6-8 personer.

Alle vildmarksbade har monteret en indsats. Den monterede indsats i alle vildmarksbade betyder følgende for dig som lejer:

  • Vildmarksbadet er altid tæt – uden indsats kan en udlejningsmodel have stået tom i lang tid og dermed være utæt.
  • Ingen bakterier og snavs – Det er et faktum, at bakterier og snavs i nogen grad kan sætte sig i træet – det slipper du for.
  • Optimal hygiejne – med en plast indsats i vildmarksbadet har du altid optimal hygiejne, da vildmarksbadet er nemt at holde rent.

Ønsker du at lege en sauna, findes de som 2,4 meter i længden med brændefyret ovn og et panorama vindue. Der er plads til 6-10 personer.

 

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}