Som medlem af DM har du mulighed for at købe et medlemskab hos Arca med rabat.

Arca - Danmarks største træningsfællesskab

Hos Arca træner vi for en sund og stærk krop. Vi løber, hopper, skubber, løfter, trækker og klatrer. Det er naturlige bevægelser, som vi mennesker er skabt til at lave. Vi udfører squats, svinger med kettlebells og hopper på kasser, fordi det er en effektiv måde for dig at opnå de bedste resultater på inden for både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding.

På den måde bliver du også bedre til at klare helt almindelige og basale ting i din hverdag – vi træner nemlig for livet! Et længere, sjovere, sundere og stærkere liv. Vores programmer bliver lavet af højtuddannende trænere og fysioterapeuter, som sammensætter øvelser og programmer, så de giver mest muligt effekt – og er sjove at lave.

Du kan træne hos os, uanset om du er jægersoldat eller bedsteforælder. Alle øvelser og alle workouts kan skaleres, så det passer til dig. Du skal ikke have det rigtige tøj, noget særligt udstyr eller spise på en bestemt måde og din baggrund, alder og profession spiller ingen rolle. Alle kan træne hos Arca.

Som medlem af DM får du medlemskab hos Arca til 459 kr. (normalpris 529 kr.) 

Læs mere om Arca.

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}