Som DM-medlem kan du få 10% rabat på din ulykkesforsikring hos Alm. Brand og op til 27,8% i samlerabat, hvis du samler fire eller flere forsikringer hos Alm. Brand.

Alm. Brand beskriver ulykkesforsikringen som følgende:

Din ulykkesforsikring dækker dig, hvis du kommer ud for en ulykke – både på dit arbejde og i din fritid. En ulykkesforsikring er vigtig at have. Har du ikke en ulykkesforsikring, og kommer du ud for en ulykke, så kan du nemlig ikke få erstatning, og det kan have store konsekvenser for dit liv.

 

Online psykologhjælp til 0 kr.

Måske står du med en konkret udfordring eller bekymring her og nu, som du ønsker professionel sparring på. Måske er du i en svær eller følsom situation, du har brug for hjælp til at løse, fx en konflikt, stress eller sorg. Det kan både være privat, i forbindelse med dit studie og i arbejdsregi.

Mange er ofte i tvivl, om deres problemer er ”store nok” til at gå til en psykolog med. En rådgivende samtale kan hjælpe dig med afklaring på, om du skal videre i et psykologforløb.

I aftalen får du op til 10 behandlinger pr. forløb og omfatter hele husstanden (børn under 18 år skal have samtykke fra forældrene). Normalprisen er 849 kr. per konsultation, men som DM-medlem er din pris 0 kr. og kræver ingen henvisning. Tilbuddet udbydes i samarbejde med dansk-autoriserede læger og specialister. 

 

Online lægehjælp til 0 kr.

Oveni din ulykkesforsikring får du som DM-medlem hos Alm. Brand adgang til online lægehjælp til 0 kr. Det betyder, at du normalt kan komme i kontakt med en læge inden for cirka 5 minutter, og du behøver ingen lægehenvisning. Normalprisen er 349 kr. per konsultation, men som DM-medlem er din pris 0 kr.

Tilbuddet udbydes i samarbejde med dansk-autoriserede læger og specialister.

Tilpas din ulykkesforsikring

Du kan tilpasse din ulykkesforsikring, så den dækker lige præcis dine behov. Grunddækningen hos Alm. Brand giver en solid forsikring, og så kan du tilvælge ekstra dækninger, hvis du har behov for at være ekstra godt dækket.

Læs mere om ulykkesforsikringen på Alm. Brands hjemmeside

Bliv ringet op og hør mere om forsikringerne

Bestil et opkald og hør mere om, hvordan du kan blive dækket hos Alm. Brand, når du er medlem af DM.

Du kan også ringe direkte på 96 10 17 31 og få mere at vide om, hvordan du kan få forsikringer hos Alm. Brand med DM-medlemsrabat.

Når du oplyser dit navn og telefonnummer til DM, gemmer vi dine oplysninger og matcher dem med vores medlemsregister med det formål at kontakte dig via telefon og evt. via den e-mailadresse, der er tilknyttet dit medlemskab, for at oplyse om de fordele, du kan få som medlem hos DM, jf. GDPR art 6(1)(f). Du kan altid anmode os om at slette oplysninger igen. Læs mere på dm.dk/privatlivspolitik

Få helt op til 27,8 % i rabat på dine forsikringer

Jo flere forsikringer, du samler hos Alm. Brand – jo større rabat får du.

Samler du mere end fire forsikringer, får du op til 27,8% rabat på dine forsikringer. Som DM-medlem får du altid minimum 10% rabat på dine forsikringer hos Alm. Brand.

Disse forsikringer er særligt populære blandt DM’s medlemmer

Nysgerrig på, hvilke andre forsikringer du kan få hos Alm. Brand?

Som DM-medlem får du altid 10% på dine forsikringer hos Alm. Brand.

Er du endnu ikke medlem af DM?

Meld dig ind i DM i dag og få adgang til de fordelagtige forsikringer hos Alm. Brand.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}