Som DM-medlem kan du få 10% rabat på din indboforsikring hos Alm. Brand og op til 27,8% i samlerabat, hvis du samler mindst fire forsikringer hos Alm. Brand.

Alm. Brand beskriver indboforsikringen som følgende:

Giv dig selv og din familie sikkerhed med en indboforsikring, der dækker tingene i dit hjem – lige fra tøj og møbler til tv og din cykel. En indboforsikring er vigtig at have, da den dækker tyveri og skader efter for eksempel vand, brand og hærværk.

Cyberforsikring til 0 kr.

Som en ekstra fordel får du en cyberforsikring tilknyttet din indboforsikring til 0 kr. Forsikringen sikrer både dig og din familie mod identitetstyveri og digitale krænkelser, så I kan færdes trygt på nettet.

Psykologisk krisehjælp er inkluderet

Oveni din indboforsikring får du som DM-medlem hos Alm. Brand også psykologisk krisehjælp, hvis du kommer ud for en pludselig, traumatisk oplevelse.

Bor du i lejlighed?

En indboforsikring er også vigtig for dig, der bor i lejlighed; uanset om du bor alene eller sammen med andre. Har du familie, er hele husstanden dækket – også hvis du har delebørn, og de er hjemme hos dig.

Læs mere om indboforsikringen på Alm. Brands hjemmeside.

Bliv ringet op og hør mere om forsikringerne

Bestil et opkald og hør mere om, hvordan du kan blive dækket hos Alm. Brand, når du er medlem af DM.

Du kan også ringe direkte på 96 10 17 31 og få mere at vide om, hvordan du kan få forsikringer hos Alm. Brand med DM-medlemsrabat.

Når du oplyser dit navn og telefonnummer til DM, gemmer vi dine oplysninger og matcher dem med vores medlemsregister med det formål at kontakte dig via telefon og evt. via den e-mailadresse, der er tilknyttet dit medlemskab, for at oplyse om de fordele, du kan få som medlem hos DM, jf. GDPR art 6(1)(f). Du kan altid anmode os om at slette oplysninger igen. Læs mere på dm.dk/privatlivspolitik

Få helt op til 27,8 % i rabat på dine forsikringer

Jo flere forsikringer, du samler hos Alm. Brand – jo større rabat får du.

Samler du mere end fire forsikringer, får du op til 27,8% rabat på dine forsikringer. Som DM-medlem får du altid minimum 10% rabat på dine forsikringer hos Alm. Brand.

Disse forsikringer er særligt populære blandt DM’s medlemmer

Nysgerrig på, hvilke andre forsikringer du kan få hos Alm. Brand?

Som DM-medlem får du altid 10% på dine forsikringer hos Alm. Brand.

Er du endnu ikke medlem af DM?

Meld dig ind i DM i dag og få adgang til de fordelagtige forsikringer hos Alm. Brand.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje