Del artikel:

Er du »vild« med stauder og havedesign, og savner du nogen at dele en faglig baseret interesse for privathaver med, så er Netværk for Haveentusiaster måske noget for dig.

Netværket henvender sig til medlemmer af DM BIO, som har interesse for bl.a. tegning af haveplaner, havedesign, havekunst og udførelse af haveplaner.

Netværket har til formål at udvikle og udveksle viden om privathavens udformning - og netværket giver mulighed for deltagelse i havebesøg, kurser, foredragsrækker, haveshows samt diskussion af haveplaner, havebøger og meget mere.

Det er medlemmernes frivillige engagement, der er netværkets drivende kraft - og på den baggrund er der altid brug for frivillige ildsjæle til at planlægge og gennemføre en netværksaktivitet.

Aktiviteter og arrangementer

Styregruppen i Netværk for Haveentusiaster bestræber sig på at afholde 4-6 arrangementer om året. Arrangementerne vil være en blanding af foredrag, besøg i haver/parker - både private og offentlige - samt virksomhedsbesøg i f.eks. gartnerier etc.

Hvordan bliver du medlem?

Alle, der er medlem af DM BIO, kan melde sig ind i Netværk for Haveentusiaster. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til DM dækker.

Tilmeld dig netværket neden for​.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}