folkeoplysningsnetværket
Del artikel:

Antropologer (o.lign.) nørder brugerinddragelse og kvalitative metoder i den grønne omstilling

Hvad skal vi sammen?

I netværket Grøn omstilling og brugerinddragelse deler vi viden og erfaringer om, hvordan vi arbejder med kvalitative metoder i arbejdet med at få borgerne, brugerne, kunderne med på den grønne omstilling.

Vi deler erfaring med karriereveje og giver hinanden sparring på udviklingsmuligheder og konkrete daglige udfordringer.

Vi er født ud af og også stadig en del af APSO-netværket. For dem af os, hvor det er relevant, kan vi deltage i APSO-netværksmøder sammen.

Hvem kan være med?

Du er velkommen i netværket, hvis du

  • Er uddannet antropolog eller lign
  • Arbejder med den grønne omstilling, klima, natur og lignende.
  • Har erfaring med eller interesse for brugerinddragelse

Du skal kunne komme til netværksmøder i København og du skal have stor lyst til at være med til at stable et stærkt og aktivt fællesskab på benene sammen med os andre. 

Hvordan kommer det til at fungere?

Netværket mødes fysisk forskellige steder i København og hos DM. Vi finder ud af sammen, hvor ofte vi mødes og hvor det skal være. Vi opretter også en tråd eller en gruppe, så vi kan få fat i hinanden mellem vores møder. 

Vil du være med?

Hvis du vil være med i Grøn omstilling og brugerinddragelse, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig. Har du spørgsmål til netværket, så kontakt DM Netværk.

Fortæl om erfaring, der måske kunne være relevant i netværket
Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje