Del artikel:

Formålet med APSO er at styrke deltagernes antropologiske faglighed og give mulighed for netværk og sparring for antropologer, der er ansat i politisk styrede organisationer, fx kommuner, regioner, staten og interesseorganisationer.

Formål

Savner du muligheden for sparring med fagfæller i din hverdag? Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan sætte din antropologifaglighed i spil i hverdagen? Formålet med netværket Antropologer i Politisk Styrede Organisationer (APSO) er at give antropologer, der netop arbejder i politisk styrede organisationer, fx kommuner, regioner, stat og interesseorganisationer, adgang til faglig inspiration og sparring med ligesindede.

Baggrund

Netværket opstod i 2018 i forbindelse med et seminar om muligheder og udfordringer for antropologer ansat i kommuner, arrangeret i samarbejde mellem Københavns Universitet og Aarhus Universitet. Siden har netværket åbnet op til også at inkludere antropologer ansat i andre politisk styrede organisationer, såsom regioner, stat og interesseorganisationer - embedsmandsrollen i en bred fortolkning.

Hvordan fungerer det?

Netværket faciliteres gennem et årligt møde, hvor deltagerne får ideer til brug i praksis, inspiration til nye teoretiske tilgange og mulighed for at skabe netværk på tværs af landet.

Netværket har også en Facebookgruppe, som vi bruger til den løbende networking og sparring.

Årsmøde

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 20. november, 9-16, hvor vi mødes i DM's lokaler i Aarhus. Mere information om årsmødet følger snart.

Hvem kan være med i netværket?

Netværket er for antropologer ansat i kommuner, regioner, stat, interesseorganisationer og lign. Vil du med i netværket, så udfyld formularen nedenfor. vender tilbage til dig. Har du spørgsmål? Kontakt DM Netværk.

Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje