Del artikel:

Danske Senior Agronomer er et lokalt netværk under DM BIO's palette.

Bliv medlem - uanset alder

Danske Senioragronomer er foreningen, hvor alle jordbrugsakademikere kan blive medlem - uanset alder. Det årlige kontingent er 150 kr., og indmeldelse kan ske på hjemmesiden eller til et bestyrelsesmedlem. Man skal blot have interesse i at være sammen med andre jordbrugsakademikere om emner af fælles interesse.

Foreningen har egen hjemmeside og bestyrelsen består i dag af følgende personer:

  • Formand: Ole Klejs Hansen
  • Næstformand: Jens Møller
  • Kasserer: Anton Kristensen
  • Sekretær: Inger Olsen
  • Rejsearrangør: Knud Bach Kristensen

Danske Senior Agronomer har til formål at fremme samarbejde om emner af interesse for senioragronomer. Det sker ved at arrangere kulturelle og landbrugsorienterede senioraktiviteter som ferie- og studieture samt højskoleophold mv.

Arrangementer 2024

8-dages rejse til Cornwall og Sydengland 1.-8. maj 2024. Rejsen er arrangeret af Best Travel.

I den sydvestlige del af England venter skønne landskaber og spændende kulturoplevelser i historiske byer. Oplev det mystiske monument Stonehenge, charmerende landsbyer langs Cornwalls smukke kyster og stemningsfulde historiske byer som Bath og Salisbury. Tilmelding direkte til Best Travel.

1-uges højskolekursus på Marielyst Højskole, Falster den 17.-22. juni 2024 (uge 25). Det har titlen “Sydhavsøerne dengang og nu”. Direkte tilmelding til Højskolen Marielyst.

3-dages tur til Thy Mors den 15.-18. august 2024. Vi bor i Hanstholm og har besøg i Thy Nationalpark, Østerild testcenter for vindmøller og studerer moler, fossiler og skaldyr på Mors. Tilmelding kan ikke ske endnu, men følg med på hjemmesiden www.danskesenioragronomer.dk.

Årsmøde og generalforsamling på Beder Gartnerskole, Beder, Århus.
Der vil være spændende foredrag og udflugt til Vejlskovgaard Mælkeri.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}