DM Leder mener

Del artikel:

DM Leder arbejder for bedre politikker, vilkår og karrieremuligheder, der understøtter god ledelse samt løn og gode arbejdsforhold for ledere i det private samt i kommuner, regioner og stat.

DM Leder mener, at attraktive karrieremuligheder og vilkår, herunder attraktive lønvilkår for ledere på alle niveauer, er afgørende for at tiltrække dygtige ledere og en forudsætning for, at den private og offentlige sektor kan løse opgaverne kvalificeret. Ledernes vilkår herunder de offentlige overenskomster for ledere skal afspejle, at gode ledere er afgørende for arbejdsmarkedet.

DM Leder vil være tæt på ledernes udfordringer for at kunne gøre en forskel og medvirke til forandring og udvikling. Innovation og samskabelse kræver et skarpt blik for, hvordan nye muligheder kan fanges og omsættes til værdiskabende processer og resultater i private og offentlige virksomheder. Det fordrer empati og holistisk tilgang, samt forståelse for den faglige indsigt, metodiske principper og ikke mindst, hvordan dette kan omsættes til meningsfuld personaleledelse indenfor de organisatoriske rammer. Arbejdstempoet og tidens store omskiftelighed fordrer nytænkning og sikker håndtering af en øget kompleksitet i lederjobbet.

DM Leder har også brug for din stemme.

Lederbloggen

Du kan som leder og medlem af DM give din mening til kende. Deltag i debatten på lederbloggen. 

Kontakt bestyrelsen

Du kan som leder og medlem af DM få indflydelse. Du er velkommen til at kontakte en af os i bestyrelsen.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje