Til indhold

Sådan kickstarter du dit nye arbejdsår

© Lasse Martinussen
Sådan kickstarter du dit nye arbejdsår
0:00 0:00

Har du også brugt ferien på at reflektere over dit arbejdsliv og din karriere? Start det nye arbejdsår med at kickstarte dit arbejdsliv, og giv din karriere en vitaminindsprøjtning.

Arrangementer, workshops, onlinekurser og personlige karrieresamtaler skræddersyet dig, der er akademiker. Eller hvad med at starte arbejdsåret sammen med andre DM-medlemmer til DM’s nytårskur? Vi giver dig otte måder, du kan kickstarte arbejdsåret 2023 på.

Find ny inspiration: Deltag i medlemsmøder og workshops

Hvert år arrangerer vi over 400 medlemsmøder og workshops. Arrangementerne giver dig inspiration til dit arbejdsliv samt nye perspektiver på din karriere og tager ofte udgangspunkt i aktuelle samfundstemaer, som er relevante på det akademiske arbejdsmarked.

Se oversigt over alle medlemsmøder og workshops

Kom med til DM’s nytårskur

Skyd det nye år i gang med DM’s nytårskur, hvor fokus er på alle de medlemmer, der bruger deres viden til gavn for den grønne omstilling.

Nytårskuren afholdes i midten af januar fire forskellige steder i landet og online. Tilmeld dig her.

Opbyg dine kompetencer via onlinekurser

Som medlem af DM har du altid gratis adgang til en lang række af kurser på onlinekurser.dk.

Kurserne er tilpasset din hverdag, og du får værktøjer og teknikker, du kan bruge, også fra hjemmearbejdspladsen.

Du kan også dykke ned i emner om cv, jobsøgning og sociale medier og dygtiggøre dig med kurser i grafiske programmer, som InDesign og Photoshop.

Se alle onlinekurser

Få sparring og gode tip til din karriere

Vi giver dig professionel sparring på spørgsmål om din karriere og dit arbejdsliv og hjælper dig med at kickstarte arbejdslivet eller genfinde motivationen.

Book en karrieresamtale

Vi læser også gerne din ansøgning eller dit cv igennem og spotter, hvad du kan forbedre i dit skriftlige materiale, og hvordan du kan forbedre dig til jobsamtalen.

Book cv- og ansøgningstjek 

Del din viden – bliv en del af et netværk eller opret dit eget

Du kan også blive klogere ved at dele din viden fra andre akademikere. DM’s medlemsdrevne netværk er fra start blevet en succes med aktive netværk over hele landet og inden for mange brancher.

Og er der ikke lige et netværk for dig, hjælper vi dig med at oprette et netværk, der fagligt og geografisk passer dig.

Se vores medlemsnetværk

Kurser målrettet højtuddannede

Som fagforening for mere end 70.000 højtuddannede har vi et indgående kendskab til det akademiske arbejdsmarked. Den viden sætter vi i spil, når vi rådgiver dig om kurser.

DM samarbejder med en række udbydere af kurser og uddannelser over hele landet og giver dig mulighed for at deltage i relevant kompetenceudvikling til en god pris.

Læs din tjekliste, inden du søger om kompetenceudvikling

Læs om kursusudbydere, vi samarbejder med og dine rabatmuligheder som medlem af DM

© Lasse Martinussen
; ;