Til indhold

Som medlem af DM får du 15 procent rabat på udvalgte forestillinger på Nørrebro Teater.

Vi elsker kultur. Den, der udvider vores horisont, underholder, provokerer og skaber refleksion. Nørrebro Teater har slået dørene op til endnu en sæson, så du kan fylde kalenderen med teater og morskab med mening og kant.

Læs mere om Nørrebro Teater

Et juleeventyr

Spilleperiode: 27. november 2021 - 21. december 2021

En juletradition er skabt, når vi gentager succesen med genopsætningen af Charles Dickens magiske og eventyrlige julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur, gammel gnier. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd, og som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag 

Spilleperiode: 18. februar 2022 - 31. marts 2021

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang?

Oplev Morten Münsters bestsellerbog om adfærdsdesign i et poetisk komedieshow om det uperfekte menneske, gennem genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

 • Kategori O. (Række 1-11)
  Fredag-søndag: 350 kr. (Normalpris 415 kr. inkl. billetgebyr)
  Mandag-torsdag: 315 kr. (Normalpris 375 kr. inkl. billetgebyr)
 • Kategori A. Række (12-19)
  Fredag-søndag: 325 kr. (Normalpris 385 kr. inkl. billetgebyr)
  Mandag-torsdag: 295 kr. (Normalpris 345 kr. inkl. billetgebyr)

Alle gode ting 

Spilleperiode: 22. april 2022 - 25. maj 2022

Få en overraskende teateroplevelse der med gribende humor husker os på alle gode ting, når den anmelderroste forestilling er tilbage på Nørrebro Teater.

Is, at forelske sig, hængekøjer, lugten af gamle bøger, fuglesang, mig! Sådan lyder nogle af tingene på den liste, en ung dreng begynder at lave til sin mor. Listen over alle gode ting. Han efterlader sedlen på hendes hovedpude, efter hun endnu en gang har været indlagt med en depression. Som voksen fortæller han os, hvordan listen har fået sit eget omfattende liv.

 • Mandag-søndag: 195 kr. (Normalpris 235 kr. inkl. billetgebyr)

Corona-forholdsregler

Det vigtigste for os er, at I er garanteret et trygt besøg på Nørrebro Teater. Klik her og læs mere om, hvordan Nørrebro Teater agerer i forhold til Covid-19.

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind