Til indhold

Som medlem af DM får du 10% rabat på alle 3500+ produkter hos GreenTown.

GreenTown - Danmarks bæredygtige markedsplads

GreenTown er en dansk online markedsplads der samler de mest bæredygtige produkter i Danmark. På den måde er det nemmere for alle at leve mere bæredygtigt, uden at skulle bruge en masse tid på selv at finde frem til de gode, grønne alternativer.

Handel med omtanke

Alle varerne på GreenTown overholder en række bæredygtighedskriterier der sikrer gennemsigtighed for dig som forbruger. Vores kriterier inkluderer ikke blot de mest kendte som økologi og certificeringer, men også mindre bæredygtighedsfaktorer som for eksempel holdbarhed af materiale og signalværdi.

Den største og grønneste markedsplads

GreenTown har et stort sortiment af produkter der kan gøre livet lidt grønnere. I tøjkollektionerne finder du ting som blandt andet bambus undertøj eller kimono i silke. Vi har også en børnekollektion med alt til de små, fra bidering af naturgummi til trælegetøj, og til boligen kan du finde økologiske håndklæder, miljøvenlig rengøring og bambus sengetøj. Til sidst kan du finde ting som sundt slik og kaffe i madkollektionen. Alt dette og meget mere på greentown.dk.

 

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind