Diplomuddannelse Ledelse og Forhandling

Del artikel:

Diplomuddannelsesforløbet er særligt tilrettelagt til medlemmer af DM, der er TR, TRS eller AMR. Du deltager i et intensivt forløb på højt niveau med en afsluttende eksamen.

3 dages internat.

Udbytte

Du udvikler en analytisk tilgang til forhandlinger og får det fornødne teoretiske fundament til at forhandle på højt niveau. Vi arbejder i dybden med dine egne cases, og du bliver trænet i at håndtere komplekse forhandlingssituationer og skabe resultater.

Uddannelsen udgør 5 ECTS-point i Diplomuddannelse i Ledelse og ækvivalerer det valgfri modul "Ledelse og forhandling i politisk styrede organisationer". 

Form

Uddannelsesforløbet finder sted i samarbejde med Københavns Professionshøjskole, er meget intensivt og afsluttes med en skriftlig eksamensopgave, der bliver bedømt. 

Vær opmærksom på, at der er obligatorisk forberedelse knyttet til undervisningsforløbet, og der er en klar forventning om, og undervisningen tilrettelægges efter, at du har forberedt dig, inden du møder op til undervisningen.

Hvor meget tid der skal bruges på forberedelsen er individuelt, men du skal bl.a. sætte dig godt ind i stoffet via læsning af 2 grundbøger, som du får tilsendt ca. 2 måneder, før undervisningen starter. 

Undervisere

Underviser er cand.negot. Rasmus Nielsen, SDU, og forhandlingskonsulent i DM Mette Askov.

Målgruppe

Uddannelsen er kun for medlemmer af DM eller KI, der er tillidsrepræsentanter, -suppleanter og arbejdsmiljørepræsentanter i både det offentlige og det private.

Du skal have gennemført DM’s eller KI's TR-grunduddannelse eller tilsvarende for at få adgang til uddannelsen. Der dispenseres ikke herfra.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 21. august 2024 - 23. august 2024 10:00 - 15:30
Sted Hotel Sixtus Teglgårdsvej 73 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist 21. juli 2024 - kl. 08:00
Afmeldingsfrist 21. juli 2024 - kl. 21:59
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje