Til indhold

Sådan håndterer I arbejdspres

DM: Arbejdspres og kollegaskab

Når I har fået jeres analyseresultat, er det vigtigt, at I drøfter jeres kulturprofil sammen. Her er et oplæg til hvordan I kan tage dialogen.

Husk at det kan være marginaler der adskiller den ene kultur fra den anden, og billedet er derfor ikke nødvendigvis helt retvisende. Det er derfor vigtigt, I får drøftet analysens resultat og den kulturprofil, I er landet i.

Passer jeres kulturprofil?

For at svare på det skal du bruge DM's dialogværktøj og Guide til facilitering. Vi vil anbefale dig først at læse den kulturprofil, som er bedst repræsenteret hos jer. I kan med fordel etablere en mindre kollegagruppe, der kigger dialogværktøjet igennem, og beslutter, hvordan I bruger resultaterne fra analysen, så I bliver endnu bedre til at takle arbejdspresset.

Vi tager også gerne en drøftelse med dig om, hvordan I kan bruge resultaterne, ligesom vi naturligvis gerne kommer ud til din arbejdsplads og gennemgår resultatet sammen med jer.

Vi håber, at resultatet klæder jer på til at blive endnu bedre til at takle arbejdspresset og håndtere jeres (måske) forskellige reaktionsmønstre.

Vil du vide mere?

Kontakt Karen Plenge Johansen på kpl@dm.dk