Til indhold

inLiSci - a network for inter-disciplinary professionals in Life Science

© Startup Stock Photos

Har du også søgt efter et netværk, hvor du kan sparre, inspirere og udveksle erfaringer med ligesindede, dyrke relationer, styrke og aktivere dit netværk i Life Science branchen? Så er du måske det nyeste medlem af det tværfaglige karrierenetværk inLiSci.

Sammen udforsker vi karrieremuligheder og øger vores branchekendskab ved at undersøge, hvordan man arbejder i pharma-, medico- og biotech industrien. Hvordan man skifter specialistfunktion eller tager springet til chefrollen og omvendt. Hvordan man laver et skift fra universitet til det private eller omvendt osv.

Vi er en gruppe af seks initiativtagere fra vidt forskellige steder i vores karriere - og fra vidt forskellige steder i Life Science branchen - de fleste med en cand.scient-baggrund. 

Sammen investerer vi i at skabe et stærkt tværfagligt netværk for vores fremtidige karrierer, da vi har et ønske om at skabe en fælles identitet i en Life Science branche fuld af specialister.

Skynd dig at udfylde formularen nedenfor, hvis du vil søge om medlemskab - og har du spørgsmål, så skriv til DM Netværk.

Skynd dig at søge om optagelse, hvis du vil med til næste inLiSci netværksmøde.

Konkret viden og kompetencer, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.
Jo mere du skriver her, jo gladere bliver vi.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

; ;