Ved Bryrup i Midtjylland ligger Danske Forstkandidaters Forenings ejendom Egely. Det er en meget smuk ejendom på i alt 55 ha skov og sø, som foreningen har arvet efter forstkandidat Carl Georg Brødsgaard. Egely kan kun lejes af medlemmer af Danske Forstkandidaters Forening.

Ved Bryrup i Midtjylland ligger Danske Forstkandidaters Forenings ejendom Egely. Det er en meget smuk ejendom på i alt 55 ha skov og sø, som foreningen har arvet efter forstkandidat Carl Georg Brødsgaard.

Huset blev renoveret i 2007, men står næsten, som da Brødsgaard selv boede der - med personlige bøger, billeder, møbler og souvenirs fra store dele af verden.

Huset er højt beliggende omgivet af skov og med smuk udsigt over Kvind Sø. I sæsonen kører veterantoget mellem Bryrup og Vrads forbi flere gange dagligt - om søndagen med damplokomotiv. Huset indeholder 2 store stuer, 2 badeværelser og 3 soveværelser på 1. sal med sengepladser til hhv. 2, 2 og 4 personer. Der er desuden en dobbelt sovesofa placeret i gangen på 1. sal. Der er dyner og puder til 8 personer. Der er service til 12 personer.

Til ejendommen hører desuden en kano og en bådebro. Man skal selv transportere kanoen fra huset til søen, men der findes en kædelås, så man kan efterlade kanoen i søen, mens man lejer huset.

Alle medlemmer af Danske Forstkandidaters Forening har mulighed for at leje ejendommen.

Som lejer forventes man at efterlade huset i pæn, ryddet og rengjort stand til kommende lejere. Der er mulighed for at aftale rengøring efter opholdet, men ellers skal selv sørge for fx at vaske op, stille på plads, støvsuge og vaske gulve, inden man rejser.

Se ledige tider

Kontakt

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}