Del artikel:

Et fagligt netværk for kandidater, som underviser eller rådgiver i hestevelfærd, og som kommunikerer om hestevelfærd med udgangspunkt i forskning og forskningsbaserede koncepter og standarder.

Hvad skal vi sammen?
Vi skal vidensdele og inspirere hinanden i forhold til forskningsresultater og best-practice og nørde ned i hestes adfærd og adfærdsmæssige behov. Vi kan belyse udfordringer og løsninger, som knytter sig til hold af heste i DK, velfærdsvurdering og kommunikation om hestevelfærd. Netværket skal understøtte den faglige identitet, der ligger i at være formidler og rådgiver indenfor hestehold og hestevelfærd.


Hvem kan være med?
Du har ud over din uddannelsesmæssige baggrund også professionel erfaring som selvstændig, underviser eller forfatter/formidler. Du har mod på at dele ud af din viden og erfaring og debattere, hvad god hestevelfærd er – og hvad det ikke er.
Fokus er ikke på uddannelse af ridehesten, ernæring eller sundhed.


Hvordan gør vi?
Netværket bliver landsdækkende og de fysiske møder vil foregå i DMs lokaler i hhv. Århus og København. Vi laver oplæg for hinanden og inviterer eksterne oplægsholdere. Det bliver som udgangspunkt gratis at deltage i møderne – transporten skal I dog selv betale. Møderne faciliteres med gode dialogværktøjer og -strukturer. Mødefrekvensen forventes at være 4-6 gange årligt.

 

Vil du være med?
Hvis du vil være med, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål, så kontakt DM Netværk.

Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.
Dvs, være med til at planlægge møder og kigge på ansøgninger fra potentielle medlemmer og lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje