Kvinde taler i megafon
© Unsplash
Del artikel:

Bæredygtig Fagforening er stedet, hvor vi sammen kan diskutere og undersøge muligheder for at påvirke samfundsudviklingen i en grøn og bæredygtig retning.

Jakob har været med til at stifte netværket Bæredygtig Fagforening.

Bæredygtighed spænder her bredt. Udgangspunktet er, at vores levevis ikke har ødelæggende effekt på økosystemer, men positivt udvikler menneskers sociale liv og interaktion. Har du viden om og passion for det emne, så er du velkommen!

Vi ønsker at bruge Bæredygtig Fagforening til at sætte viden i spil og dermed skabe forandring!

Nogle medlemmer vil gerne skabe forandring gennem arbejdslivet, i de organisationer, de allerede tilhører; nogle vil påvirke fagforeningen – både indadtil og på politikudviklingen; og endnu andre vil gerne finde fæller, og samles om aktivisme i forhold til omstillingsdagsordenen. Hvad vil du?

Læs mere på vores hjemmeside

Netværkets kernegruppe 

  • Marc Grønlund (journalist)
  • Lea (sociolog, kontaktperson for arbejdsgruppen Fremtidsscenarier: leatrier@pm.me)
  • Frederikke (cand.mag i sprogpsykologi)
  • Jakob (ph.d. i historie, kontaktperson for arbejdsgruppen Grønt DM: jkbskvgrd@gmail.com)

Vil du være med?

Er du interesseret i at være med i netværket, så udfyld formularen nedenfor. Har du spørgsmål om Bæredygtig Fagforening, så skriv til DM Netværk.

Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje