Har du en idé til et netværk for tillidsvalgte?

Del artikel:

Vi hjælper dig godt i gang og klæder dig på med en gratis todages faciliteringsuddannelse, så dit netværk får de bedste forudsætninger.

DM har netop indført en ny og enkel måde at lave TR-netværk på, så det nu bliver muligt at lave mere målrettede og fokuserede netværk.

Måske er du tillidsrepræsentant i en lille organisation og på udkig efter ligesindede at sparre og dele erfaringer med? Måske blev du inspireret af et særligt tema på det netop afholdte årsmøde for tillidsvalgte, og har lyst til at fortsætte samtalen om tillidsvalgtes rolle gennem kriser, om kunstig intelligens eller om den overvågning, der i stigende grad flytter ind på vores arbejdspladser? Eller måske vil du gerne nørde tillidsrepræsentanters mulighed for påvirkning af ledelser gennem forandringer eller erfaringsudveksle i forhold til at få stressramte godt tilbage i job?

Som tovholder får du muligheden for at forme præcis det netværk med de deltagere, der giver mest mening for dig.

Tovholder får uddannelse som netværksdanner

Du kan blive tovholder for et TR-netværk hvis du er tillidsrepræsentant, tillidsrepræsentantsuppleant eller arbejdsmiljørepræsentant.

Som tovholder for et netværk bliver dit primære ansvar at have overblik over netværkets opgaver, arrangementer og interesseområder. Desuden bliver det dig, der skal sætte netværksmedlemmernes ressourcer i spil og på den måde engagere dem i overskuelige opgaver.

Vores uddannelse som netværksdanner vil forberede dig til rollen som tovholder, og du vil blive klædt på til at arbejde med stærke fællesskaber om det, I brænder for og er interesserede i.

Som tovholder vil du også være bindeleddet mellem netværket og DM.

Tøv ikke med at kontakte os for at tale mere om mulighederne og for hjælp til at skære din netværksidé til, så den bliver lige i øjet.

Læs mere om at starte et netværk

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}