Til indhold

Meld dig ind i Pensionist Sydjylland-Fyn

Meld dig ind i DM Pensionist Sydjylland-Fyn

DM's Pensionistsektion har oprettet fire regionale afdelinger for sine medlemmer. Afdelingerne benytter lokaler i henholdsvis Københavnsområdet, Aarhus, Odense og Aalborg. De har møder og arrangementer ca. én gang om måneden. Medlemskab er gratis. Hvis der opkræves entré til et arrangement, betales denne af egen lomme.

Medlemmerne bidrager selv til indholdet af arrangementerne, som kan være alt fra politik, kultur i bred forstand til besøg på forskellige seværdigheder og ture ud i naturen.

Medlemmerne er velkomne til at tilmelde en ledsager til deltagelse i de regionale afdelingers arrangementer.

Sydjylland-Fyn

Annette Sode 
Mobil: 51 54 92 75 | E-mail: asode@dm.dk

Udfyld og send formularen

Indmeldelse i DM Pensionist Sydjylland-Fyn

Dit medlemsnummer står i adresseringsfeltet på DM Akademikerbladet
Kortfattet beskrivelse
(afdelingen bruger disse oplysninger til at opbygge et kartotek over medlemmer, der vil bidrage med at holde foredrag m.m.)


Når du sender din indmeldelse til DM Pensionist Sydjylland-Fyn, oplyser du dit navn, medlemsnummer, adresse, telefonnummer, e-mail og uddannelse og beskæftigelse til DM. Vi gemmer dine oplysninger som en del af dit medlemskab af DM og med det formål at melde dig ind i DM Pensionist Sydjylland-Fyn jf. GDPR art. 6(1)(b) om aftalen med dig vedrørende indmeldelsen i DM Pensionist og GDPR art. 9(2)(d) om vores legitime fagforeningsaktiviteter. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

; ;