DM og Alm. Brand indgår stort nyt partnerskab

Del artikel:

DM og forsikringsselskabet Alm. Brand offentliggør i dag et nyt partnerskab, der leverer forsikringsløsninger til DM’s flere end 75.000 medlemmer.

Tryghed og sikring er kerneydelser hos en moderne fagforening. Og udover at tilbyde sine medlemmer faglig rådgivning og de bedste løn- og arbejdsvilkår er gode medlemsfordele helt centrale.

DM indgår med virkning fra den 1. januar 2024 et femårigt partnerskab med forsikringsselskabet Alm. Brand, der fremadrettet vil give DM’s medlemmer adgang til forsikringsløsninger.

Med det nye partnerskab vinker DM samtidigt farvel til den hidtidige partner gennem mere end fire år, LB Forsikring.

”DM er en af Danmarks største akademiske fagforeninger, og vi har pligt til at sikre de bedst mulige tilbud og vilkår for vores mange medlemmer. Fagforeningsbranchen er i stor udvikling, og det samme er DM. Derfor kommer vi i 2024 også til at evaluere og udbygge vores eksisterende medlemstilbud og strategiske samarbejder, så vi fortsat står med et stærkt og attraktivt værditilbud,” siger Ilse Lærke Kristensen, kommunikations- og marketingchef hos DM.

For Alm. Brand er aftalen et synligt bevis på partnerambitionerne:

”Det sker ikke ofte, at store partnerskaber som dette kommer i udbud, og derfor er vi naturligvis glade for, at DM vælger en fremtid med Alm. Brand,” siger Frederik Østerby, partnerdirektør i Privatforretningen i Alm. Brand Group.

Hvordan får jeg som medlem af DM forsikringsrabat hos Alm. Brand?

Fra 1. januar 2024 vil det være muligt for DM-medlemmer at tegne forsikring hos Alm. Brand.

Vil du spare penge i din privatøkonomi næste år? 

I DM arbejder vi på at styrke vores medlemmers arbejdsliv og give dem værdi for deres medlemskab. I 2024 lancerer vi en række nye spændende medlemsrabatter. Bliv ringet op i 2024 og hør mere om, hvordan du kan spare penge med dit DM-medlemskab. 

Bliv ringet op

Når du oplyser dit navn og telefonnummer til DM, gemmer vi dine oplysninger og matcher dem med vores medlemsregister med det formål at kontakte dig via telefon og evt. via den e-mailadresse, der er tilknyttet dit medlemskab, for at oplyse om de fordele, du kan få som medlem hos DM, jf. GDPR art 6(1)(f). Du kan altid anmode os om at slette oplysninger igen. Læs mere på dm.dk/privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje