Else Sommer stopper som administrerende direktør i DM

Else Sommer stopper som administrerende direktør i DM 1. januar 2022.
Del artikel:

Else Sommer stopper 1. januar efter 5 ½ år som administrerende direktør i DM. Perioden har budt på mærkbare resultater, og hun forlader en stærk organisation i fremgang og medlemsvækst.

”Jeg har gennem længere tid haft et ønske om, at mit arbejdslivs sidste stop skulle være en periode som selvstændig rådgiver og bestyrelsesmedlem. I modsætning til en situation, hvor jeg skiftede til et andet direktørjob, er dette skifte i højere grad en beslutning, hvor jeg selv helt har kunnet planlægge timingen. Jeg har valgt 1. januar fordi en række af de igangværende udviklingstiltag på det tidspunkt er tilendebragt, og fordi DM på det tidspunkt har afholdt valg og får ny hovedbestyrelse og nye sektorbestyrelser. Det vil være et super godt tidspunkt at starte som ny direktør".

Sådan beskriver Else Sommer selv beslutningen om at forlade posten som administrerende direktør i DM.

Medlemsvækst og grøn profil

”De senere år har vi oplevet en medlemsvækst og stadig flere medlemmer bruger DM’s rådgivning, arrangementer og netværk. Det er DM’s mål sammen med medlemmerne og andre samfundsaktører at skabe fremtidens bæredygtige arbejdsmarked for akademikere, og det er efter min mening en vigtig og helt nødvendig opgave, som er blevet yderligere inspireret af coronatidens arbejdsliv. Derudover er vi i gang med en sammenlægning af sekretariaterne med de to bio-faglige fagforeninger, JA og DSL, som vil give DM mere power og udvikle en grønne profil”, siger Else Sommer. 

DM’s formand siger tak for indsatsen til Else Sommer

Formand for DM, Camilla Gregersen, har værdsat Else Sommers indsats som direktør:

”Med Else har vi haft en visionær direktør, som hele tiden har haft medlemmerne i DM for øje i alt, hvad hun har gjort. Jeg kommer til at savne Else som direktør og sparringspartner. Jeg finder dog lidt trøst i, at sekretariatet i DM - bl.a. takket været Elses indsats - er meget velfungerende. DM er en vidensorganisation, hvor vi er dybt afhængige af at have dygtige medarbejdere og ledere på alle planer. Men det har også stor betydning, hvem der er i toppen af en organisation, og vi har været heldige med, at vi fik lov at have en så dygtig, værdibåret og dedikeret – ja, faktisk myreflittig – direktør i 5½ år", siger hun og uddyber:

"Jeg har den største respekt for, at Else vil kaste sig ud i et nyt arbejdsliv, og jeg synes faktisk, at hun er et stærkt billede på, at man kan have masser af visioner, gejst og kræfter, også når man er +60 år. De steder, hvor hun vil lægge sin store energi efter 1. januar – de er heldige!”

DM slår direktørstillingen op i løbet af efteråret.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}