Gå til sidens indhold
03. januar 2020 Af Troels Mørk

Sådan kickstarter du dit nye arbejdsår

Har du også brugt juleferien på at reflektere over, hvordan dit arbejdsliv og din karriere skal forme sig i 2020? I DM er vi klar til at hjælpe dig med at kickstarte dit arbejdsliv og give din karriere en vitaminindsprøjtning.

Medlemsmøder, personlige karrieresamtaler og kurser, der er skræddersyede til akademikere. Eller hvad med at starte arbejdsåret sammen med andre DM-medlemmer til DM’s nytårskur? Vi giver dig seks måder, du kan kickstarte arbejdsåret 2020 på.

Medlemsmøder, der inspirerer og perspektiverer

Hvert år arrangerer vi over 300 medlemsmøder og workshops, der typisk ligger sidst på dagen. Arrangementerne giver dig inspiration til dit arbejdsliv samt nye perspektiver på din karriere og tager ofte udgangspunkt i aktuelle samfundstemaer, som er relevante på det akademiske arbejdsmarked.

Se oversigt over alle medlemsmøder og workshops

Kurser målrettet højtuddannede

Som fagforening for over 50.000 højtuddannede har vi et indgående kendskab til det akademiske arbejdsmarked. Den viden sætter vi i spil, når vi udvikler kurser, som klæder dig på til den virkelighed, du møder som højtuddannet på arbejdsmarkedet.

Læs din tjekliste, inden du søger om kompetenceudvikling 

Få overblikket over vores kurser

Få sparring og gode tip til din karriere

Vi anbefaler, at du starter med at læse vores råd, der hjælper dig i den rigtige retning 

Hos DM's karrierekonsulenter får du professionel sparring på spørgsmål om din karriere og dit arbejdsliv. Gennem personlige samtaler hjælper vi dig med at kickstarte arbejdslivet eller genfinde motivationen.

I første omgang kan du få hjælp ved at ringe ind, og hvis der er yderligere behov, kan en personlig karrieresamtale også være en mulighed.

Vi kan også læse din ansøgning eller dit cv igennem og spotte, om der er noget, du kan forbedre i dit skriftlige materiale.

Book cv- og ansøgningstjek 

Del din viden – bliv en del af et netværk eller opret selv et netværk

Du kan også blive klogere ved at dele din viden fra andre akademikere. DM’s medlemsdrevne netværk er fra start blevet en succes med aktive netværk over hele landet.

Og er der ikke lige et netværk for dig, hjælper vi dig med at oprette et netværk, der fagligt og geografisk passer dig.

Læs om vores medlemsnetværk

Faglig og personlig udvikling gennem DM’s mentorordning

En anden form for videndeling er at blive en del af DM’s mentorprogram, hvor du kan blive enten mentor eller mentee I programmet udveksler du erfaringer og sætter fokus på din og en andens karriereudvikling.

Uanset, om du er nyuddannet eller har 20 års erfaring på arbejdsmarkedet, har du noget værdifuldt at give videre. Det rammesætter vi i DM, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Læs mere om DM’s mentorprogram 

Kom med til DM’s nytårskur

Du kan også skyde det nye år i gang med DM’s nytårskur. Her diskuterer vi, hvordan vi alle kan bidrage til, at vi når målene på klima- og miljøområdet. Du møder paneldeltagere, der gør dig klogere på, hvordan vi sikrer samfundsomstillingen mod bæredygtighed. Derudover byder vi på god mad og drikke.

Vi afholder nytårskuren i både København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Læs mere om nytårskuren og tilmeld dig