Topchefer til ledere: Fokuser på målene

Del artikel:
Af Kristoffer Klit Langgaard

Er du leder og ønsker du at skinne igennem med dine visioner for virksomheden? Dansk Magisterforening har i samarbejde med Kommunernes Landsforening og Danske Regioner samlet en række gode råd til, hvordan du som leder arbejder med målstyring og lykkes med opgaven i praksis.

Væksthuset for Ledelse har udgivet en række anbefalinger til, hvordan du som leder kan bruge målstyring til at binde strategi og driftsresultater sammen.

Pjecen er resultatet af et samarbejde mellem Dansk Magisterforening, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner.

Pjecen gennemgår seks forskellige råd til at realisere politiske visioner, kommunikere formål til medarbejdere og følge op på målene for virksomheden.

Eksempler på anbefalinger er ”følg op på få, men konkrete mål”, ”skab fællesskab i hele ledelseskæden” og ”skab tværgående mål”. Fælles for alle seks anbefalinger er, at de kan bidrage til at skabe en mere gennemsigtig og effektiv organisation.

Rådene ledsages af fortællinger fra topcheferne om deres erfaringer med at arbejde med målstyring. Derudover har seks kommuner og to regioner bidraget med deres forskellige erfaringer med målstyring.

Anbefalingerne giver et godt udgangspunkt for ledere til arbejdet med at udvikle målstyring med afsæt i borgernes og virksomhedernes perspektiv.

Læs pjecen med de seks anbefalinger her

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}