Hans Beksgaard stopper som næstformand i Dansk Magisterforening

Hans Beksgaard
Del artikel:
Af Henriette Sø

Efter knapt tre år på posten som næstformand for Dansk Magisterforening har Hans Beksgaard valgt at trække sig fra sine poster med udgangen af august måned.

Hans Beksgaard har været aktiv i Dansk Magisterforening i en længere årrække og har udover næstformandsposten gjort en stor indsats som formand for DM Viden samt formand for professionshøjskolelærerne i Dansk Magisterforening. Før det var han tillidsrepræsentant for lærerne på Ribe Statsseminarium.

- Jeg vil gerne takke Hans for den store indsats, han gennem en årrække har ydet for Dansk Magisterforening. Hans har med ildhu og dygtighed repræsenteret medlemmerne og kæmpet for deres interesser uanset, hvilken post han har bestridt. Der er samtidig ingen tvivl om, at professionshøjskoleområdet har været hans særlige hjertebarn, og her Hans altid haft det som højeste prioritet mødes med tillidsrepræsentanter på tværs af landet. Det kan jeg godt lide ham for. Jeg har desuden selv sat stor pris på mit eget nære samarbejde med Hans i de seneste tre år. Hans lune humor, viden og engagement vil jeg komme til at savne, siger Camilla Gregersen.

Det er med vemod, at Hans Beksgaard vælger at trække sig nu. Hans Beksgaard pådrog sig en hjernerystelse for et år siden og er fortsat påvirket af slaget. Derfor er tiden kommet til at sige farvel.

- Jeg har nydt at være en del af Dansk Magisterforenings ledelse og er glad for, at jeg har fået mulighed for at bidrage på så mange forskellige niveauer i DM. Det har været en spændende og travl tid med mange omvæltninger og spændende udfordringer for en fagforening med så forskellige medlemsgrupper som DM, men tiden er nu kommet til at takke af og give plads til friske kræfter, siger Hans Beksgaard.

DM’s hovedbestyrelse mødes den 30. august med henblik på at konstituere en ny næstformand for DM. I løbet af efteråret er der desuden nyvalg i samtlige sektorer samt landsklubber, ligesom der er valg til formandsposten. Her genopstiller Camilla Gregersen som formand.

Dansk Magisterforening siger farvel til Hans Beksgaard ved en afskedsreception onsdag den 5. september kl. 15-17 i lokalerne på Peter Bangs Vej i København.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}