Udveksling & legater: Hvad er vigtigt at vide?

DM/MA
Del artikel:

Deltag i vores event med UniClub! Få hjælp til udveksling, legater og finansiering af dit studieophold i udlandet.

UniClub og DM fagforening inviterer til et spændende event om udveksling og legater. Drømmer du om at tage på udveksling, men er usikker på, hvordan du kommer i gang, og hvordan du finansierer det? Dette event er for dig! Du får en grundig gennemgang af de muligheder, der findes for at studere i udlandet – hvad enten du rejser via dit eget universitet eller som freemover.

Formål

Formålet med eventet er at klæde dig på til at planlægge dit udlandsophold og finde de nødvendige legater og finansieringsmuligheder. Du vil få konkrete værktøjer til både ansøgningsprocessen og tips til, hvordan du kan få det mest optimale ud af dit ophold.

Kort beskrivelse af oplægsholder(e)

UniClub blev grundlagt af to danske studerende, der selv har erfaring med at arrangere udlandsophold som freemovers. De brænder for at hjælpe studerende med at få succes med udveksling og legatansøgninger. Til eventet vil de dele deres personlige erfaringer og give gode råd om, hvordan du kan realisere dine drømme om et studieophold i udlandet.

Deltag og øg dine chancer for at komme afsted på udveksling med legater!

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 16. oktober 2024 17:00 - 18:30
Sted Online
Tilmeldingsfrist 16. oktober 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje