DM Bio Konferencen 2024

© Colourbox

Del artikel:

En faglig dag med ekskursioner til lands og til vands og oplæg fra fagfolk samt fællesmiddag

DM Bios årlige stormøde for medlemmer tager dig med til det naturskønne Middelfart. Du inviteres til at deltage i denne dagskonference, hvor du bl.a. kan opleve:

  • Ekskursioner til lands og til vands, med oplæg fra fagpersoner
  • Oplæg fra bl.a. klimachef fra Landbrug & Fødevarer, Hans Thysen, og direktør for Danmarks Naturfredningsforening, Lars Midtiby
  • Fællesmiddag med de øvrige fagfolk i DM Bio

Mødet har udgangspunkt ved KulturØen i Middelfart, hvorfra der udgår tre ekskursioner (husk at vælg ekskursion ved tilmelding). Deltagerne spiser frokost på turen.

Program DM Bio Konferencen 2024

Fuldt program følger snarest.

Ved hjemkomsten 2½ time senere kan du blive beriget af faglige oplæg, oplæg fra DM Bio og rundbordssnakke, hvor du vil få mulighed for at sætte præg på DM Bio's aktiviteter i det kommende år.

Til sidst runder vi af med en fællesmiddag for alle deltagerne, hvor der vil være rig mulighed for at tale med dine interessefæller.

Årsmøde i DM DSL 2024

I forbindelse med DM Bio Konferencen afholder vi årsmøde i underforeningen DM DSL - find nærmere information her: Årsmøde 2024 i DM DSL - DM

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. september 2024 12:00 - 20:00
Sted KulturØen Middelfart Havnegaden 6 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist 8. september 2024 - kl. 23:30
Afmeldingsfrist 11. september 2024 - kl. 10:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje