Venteliste

Brug AI som sparringspartner og personlig assistent

Del artikel:

Kunstig intelligens er effektiv til at løse specifikke opgaver, som vi ofte støder på i vores arbejdsliv. For eksempel er denne kursusbeskrivelse i høj grad blevet genereret med hjælp fra kunstig intelligens

Jeg skriver det første udkast, som kan indeholde stave- og kommafejl, og derefter beder jeg ChatGPT om at rette og forbedre teksten. Til sidst gennemgår jeg teksten og justerer indholdet så det matcher mine præferencer som redaktør.

På få minutter har teksten gennemgået 2-3 iterationer og fremstår nu meget mere sammenhængende og konsistent.

I min dagligdag benytter jeg 3-4 forskellige AI-værktøjer, som alle hjælper mig med at levere produkter af en højere kvalitet.

Men mit primære redskab er ChatGPT, som fungerer en schweizerkniv der kan løse lidt af det hele:

  • Den kan bruges til idegenerering og kickstarte din skriveproces.
  • ChatGPT lever hurtig feedback på dine tekster og laver konkret rettelser i teksten. Det virker både til beslutningsoplæg og til større emails.
  • Hvis jeg skal starte et projekt, får jeg den til at lave plan og komme med overskrifter
  • Den kan hjælpe med at udvikle kursusbeskrivelser og læringsmål.
  • Den hjælper med at opdatere teksterne på vores hjemmeside, så der lyder korrekt både på dansk og engelsk. Skal vi selv rette lidt i koden, så kan ChatGPT også hjælpe dig på vej.

Jeg har brug for forskellige værktøjer til at gøre mit arbejde lettere og mere effektivt. Derfor åbner jeg værktøjskassen yderligere, så jeg kan få adgang til nogle smarte funktioner. For eksempel kan jeg transskribere mine interviews eller lave undertekster til videoer på dansk med et enkelt klik. Jeg kan også få lavet korte resuméer af lange forskningsartikler, så jeg hurtigt kan vurdere, om de er relevante for mit projekt. Hvis jeg skal præsentere mine resultater på engelsk, kan jeg oversætte mine PowerPoints, PDF’er og Excel-filer uden at miste det eksisterende design og layout.
Det er nogle af de værktøjer, som jeg bruger til at forbedre min produktivitet og kvalitet.

Hvis du kan genkende nogle af disse opgaver, er denne workshop helt sikkert noget for dig. Der er utallige værktøjer derude, som er designet til at hjælpe dig med at løse forskellige opgaver. Hver af disse værktøjer kan bruges til forskellige formål og har sine egne fordele og ulemper.

I denne workshop vil jeg vise dig, hvordan du kan benytte disse værktøjer til at få personlig assistance og lade AI overtage nogle af de mere kedelige og tidskrævende opgaver. Workshoppen fokuserer dog primært på den daglige brug af ChatGPT.

Målgruppe

Workshoppen er målrettede nybegynder og let øvede brugere af ChatGPT.

Om underviser

Mit navn er Kasper Bergstrøm og jeg udforsker de nyeste teknologier og digitale værktøjer for at optimere mit og andres arbejdsliv både i min selvstændige virksomhed og som e-læringskonsulent på KU SCIENCE.
Hvis du bruger størstedelen af din arbejdsdag foran en computer, kan AI-værktøjer forbedre din produktivitet og arbejdskvalitet markant. Jeg har derfor startet ai-workshop.dk for dele mine erfaring med hvordan AI-værktøjer kan være med til at gøre din opgaveløsninger sjovere og mere legende.

Er du ivrig efter at komme i gang, du kan evt se denne guide jeg har lavet sammen med DM og hvordan du får startet med ChatGPT.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Optagelse af webinar

Som udgangspunkt har DM valgt ikke at optage alle online arrangementer. Det skyldes flere og ofte forskellige ting – dels har oplægsholderen rettighederne til oplægget, dels skal DM efterleve persondataloven og sidst, men ikke mindst prioriterer vi den nære og fortrolige oplevelse på vores kurser og workshops, hvad enten det afholdes online eller fysisk.

Nogle gange får vi lov til at optage et arrangement, og så deles det efterfølgende med de tilmeldte til arrangementet på Mit DM i en kort periode. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 21. oktober 2024 15:30 - 18:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 20. oktober 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje