Fusion

DM fusionerer med den akademiske fagforening Kommunikation & Sprog. Læs mere

Kvinde, kend dit værd

1.903 kroner. Så meget tjener DM’s mandlige medlemmer mere end de kvindelige om måneden i et sammenligneligt job i det private. Det er et uforklarligt løngab og tyder på kønnet diskrimination.​ Og det kan vi ikke være bekendt her 50 år efter, at vi i Danmark fik ligelønsloven.

Kvinder og mænd skal have lige muligheder for uddannelse, ansættelse, løn og karriere. Det er til gavn for den enkelte, men også for arbejdsmarkedet, at kvinder og mænd er lige i deres muligheder for at udleve deres professionelle potentiale.

Hos DM arbejder vi derfor for ligestilling, ligeløn, styrkelse af lige karrieremuligheder og lige ret til forældreorlov til begge forældre.

Kvinder og lønforhandling

Få DM´s guide om kvinder og lønforhandling. Den indeholder konkrete råd til dig som kvinde, så du står stærkere i forbindelse med din næste lønforhandling.

Læs guiden

Tjek din løn

Hvad tjener andre i samme stilling og med samme erfaring som dig? Brug DM's lønberegner og find ud af, hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre som dig.

Beregn din løn

Fagligt mindreværd på jobbet

Føler du dig ikke god nok på dit arbejde? Også selvom du objektivt set har opnået succes? Du er ikke alene. Og der er et navn for dine følelser – det kaldes impostor-fænomenet.

Læs mere

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}