Del artikel:

Hey, lad os afklæde os den romantiske drøm om drømmejobbet - særligt når det er dårligt betalt.

DM og Flexwerker har skrevet en e-bog til dig, der lever et usikkert, skrøbeligt, fleksibelt, alternativt, undertiden vidunderligt arbejdsliv, som kræver forklaring til alle familiefester, fordi det ikke minder om det 8-16-job, din onkel har haft de sidste 30 år.

I denne lille e-bog vil vi hjælpe det prekariserede sind og fortælle dig, at du ikke er alene. Du får forskellige bud og perspektiver på det usikre arbejdsliv (råt for usødet, sorry…), men vi ønsker ikke kun at tale om de negative konsekvenser ved atypisk arbejde; der er også muligheder og potentialer. Fx er fleksibilitet en ret fed ting, som måske kan vise vejen mod et bedre, mere meningsfuldt arbejdsliv?

Vi håber, at det, du læser, inspirerer til at tale om arbejdsvilkår og arbejdsliv, og vi håber, at det giver mod på både handling og organisering: De usikre ansættelser er et strukturelt problem, som vi skal løse sammen, yes?

Hvem er Flexwerker?

Flexwerker er et kooperativt bureau, stiftet af fem kvinder med baggrund i pædagogik, antropologi, journalistisk og design. Flexwerker beskæftiger sig med prekarisering, organisering og deltagelse og har bl.a. samarbejdet med en række fagforeninger om nye tiltag på området for atypisk beskæftigelse. Flexwerker er som initiativ – og senere som kooperativ – opstået som reaktion på et usikkert arbejdsmarked.  Flere af Flexwerkers stiftere er medlemmer af DM.

Download e-bogen her

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje