Gå til sidens indhold

Bestyrelsen for DM Leder

DM Leder har en bestyrelse, hvis opgave det er at udvikle DM Leder, så sektoren bliver den mest attraktive sparringspartner for dig som højtuddannet leder.

Formand

Birgith%20Sloth
Birgith Sloth
T: 20 89 04 39
Cand.scient i biologi. Leder af international rådgivning og kapacitetsopbygning indenfor natur- og artbeskyttelse samt udvikling af tilknyttet lovgivning. Ledelseserfaring fra Miljøministeriet, privat rådgivningsvirksomhed samt national og international NGO arbejde. Fremme af gode arbejdsforhold samt flere ledere med magisterbaggrund ligger mig på sinde.


Næstformand

Nina%20Hallgren
Nina Louise Hallgren
T: 26 39 69 65
Afdelingschef, Uddannelse og Karriere i Teknisk Landsforbund. Cand.mag. i fransk og kultur- og sprogmødestudier fra RUC. Jeg er aktiv i bestyrelsen fordi jeg synes det er vigtigt, at magister- og scientledere har et naturligt og stærkt fagligt fællesskab og samlingssted i DM. Personligt er jeg optaget af, hvordan ledelse sker i praksis. Det diskuterer jeg gerne og længe med andre som vil nørde ledelse.


Anja Warschawsky
Leder af Historisk Afdeling på Grundfos og uddannet cand.mag. i historie. Er særligt optaget af at forbedre lederes muligheder for at arbejde med psykisk arbejdsmiljø, både for ledere og medarbejdere.


Christina%20Dahl
Christina Dahl
Uddannet som cand.pæd.psyk. suppleret med en lederuddannelse og projektlederuddannelse. Ansat som leder i et af Hillerød Kommunes decentrale tilbud.


Gitte%20Bruun%20Jensen
Gitte Bruun Jensen
T: 21 66 86 13
Bibliotekschef på Danmarks Tekniske Universitet. Er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og har mange års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv og i nyere tid fra universitetsverdenen.


Helge Mogensen
Daglig leder af Kontor for Udvikling og Fællesskab i Idrættens Hus. Tidligere idrætschef i Idrætsunionen i Greve, uddannet cand.scient. i idræt og samfundsfag. Er særligt optaget af at DM skal hjælpe medlemmerne med at definere god ledelse, specielt på arbejdspladser hvor der ikke er tillidsrepræsentanter eller overenskomst.


Kirsten Hjerrild Nielsen
T: 23 60 50 68
Digitaliseringschef, Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune. Er uddannet datalog med bifag i matematik fra Aarhus Universitet og har mange års it- og ledelseserfaring fra både fra det offentlige og det private erhvervsliv. Har været udstationeret i USA. Jeg er særlig optaget af at styrke af ledelse som profession, at opnå et godt arbejdsmiljø præget af tillid og respekt samt god opgaveløsning, og endelig at vi gør kompetent brug af it i ledelse.


Kristian%20Nordholm
Kristian Nordholm
T: 60 82 52 44
Uddannet cand.scient, merkonom og diplom i ledelse. Har tidligere siddet i bestyrelsen for DM Privat og MP Pension. Arbejder til daglig som redaktionschef i Gyldendal Uddannelse.


Foto%20af%20Thomas%20Steffensen
Thomas Christian Steffensen
T: 31 51 82 78
Sekretariatsleder på Øresunddirekt. Er uddannet cand.mag. i dansk og har en mastergrad i offentlig administration. Er optaget af at få skabt opmærksomhed omkring magisterlederes kompetencer.

Opdateret 22/8/2017