Hvorfor være medlem af en fagforening?

© Lasse Martinussen

Del artikel:

Hvorfor er det vigtigt at være medlem af en fagforening? Uanset hvor du er i dit arbejdsliv, så kan et medlemskab af en fagforening godt betale sig. I den lange ende er et medlemskab nemlig en investering i din fremtid og din karriere.

En fagforenings vigtigste formål er at beskytte dine rettigheder som arbejdstager og sikre ordentlige arbejdsvilkår. Hvis der opstår problemer for dig på din arbejdsplads, er det din fagforening, du bør kontakte. Som medlem af en fagforening kan du desuden få gratis rådgivning om din karriere, løn, ferie, barsel, og meget mere.

Uanset om du arbejder i det offentlige, på det private arbejdsmarked, er ledig eller studerende, så er en fagforening relevant for dig, da et medlemskab kan styrke dit arbejdsliv og din personlige udvikling. Som medlem af en fagforening har du typisk adgang til relevante kurser, arrangementer og netværk, som kan styrke din karriere og dit arbejdsliv.

Er du studerende eller har du en bachelor- eller kandidatgrad inden for humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab, så er DM en oplagt fagforening for dig.
 

Derfor skal du være medlem af DM fagforening:

  • Kontante medlemsfordele: Spar penge på alt fra bank og forsikring til træning og måltidskasser. Tjek alle vores kontante fordele ud her.
  • Karriererådgivning: Få personlig og professionel rådgivning i forbindelse med din karriere og lønforhandling. Oplever du udfordringer med dit arbejdsmiljø, din chef, eller lignende, kan vi også rådgive dig.
  • Juridisk rådgivning: Få gratis juridisk støtte – fx om dine arbejdsvilkår, kontrakt, ferie, barsel og løn.
  • Gratis netværk: Bliv en del af et af DM’s mange netværk, hvor du kan møde ligesindede fra samme branche eller fagområde. Her kan du udveksle erfaringer, få inspiration og sparre med andre. Se vores netværk her.
  • Adgang til kurser og arrangementer: Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Tjek kalenderen ud her.
  • Hjælp til jobsøgning: Få tips og tricks til, hvordan du skriver en god ansøgning og et godt CV og få hjælp til at afklare dine kompetencer i forbindelse med din jobsøgning.

Få 3 måneders gratis medlemskab

Prøv os af og oplev alle fordelene ved at være medlem af DM fagforening. Lige nu får du de første 3 måneders medlemskab for 0 kr.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}