DM anlægger sag om manglende pensionskroner

Del artikel:

Var du ansat i KMD i 2020 og flyttede din pensionsordning fra Sampension til Velliv, kan du have mistet penge på din pensionsordning. Kontakt DM om muligheden for at være med i et søgsmål mod Sampension.

Hvis du var ansat i it-virksomheden KMD tilbage i 2020 og skiftede pensionsaftale fra Sampension til Velliv, så kan du være gået glip af en hel måneds forrentning på din pensionsordning.

DM har valgt at tilslutte sig en sag mod Sampension, oprindeligt startet af HK. Sagen er endnu ikke anlagt ved domstolene, men dette vil ske inden den 1. juli 2023. De respektive faglige organisationer har hver deres sag for forbundets medlemmer. Sagerne vil forventeligt alle blive ført som gruppesøgsmål og vil blive behandlet samlet.

Anledningen til denne sag er det mulige tab, som du som nuværende eller tidligere KMD-medarbejder har haft i forbindelse med, at Sampension skulle overføre dine pensionsmidler til Velliv. 

 

Det skal du gøre for at være med i søgsmålet

Kontakt os inden fredag den 16. juni 2023, hvis du:

  • var ansat i KMD den 1. maj 2020
  • bad om og fik overført din pensionsopsparing fra Sampension til Velliv
  • er medlem af DM.

Kontakt DM's rådgiver, Tina Lydeking Andersen, på mail: tila@dm.dk for at høre mere om muligheden for at være med i et søgsmål mod Sampension.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}