Gå til sidens indhold
26. maj 2020 Af Sofie Helqvist

Få endnu mere kultur for pengene

Husker du at bruge alle de rabatter, du får til kulturlivet som medlem?

ARoS, kultur, medlemsrabat
© Unsplash

Nu åbner mange kulturinstitutioner endelig op for oplevelser i fællesskab, og i DM bakker vi op om, at vi skal storforbruge alle de gode tilbud. 

Husk, at du som medlem får rabat på en masse kulturoplevelser. 

Du kan fx få rabat på Nørrebro Teaters forestillinger, komme billigt med i ARoS-klubben eller spare penge på filmoplevelser i Cinemateket.

Se, hvor du får billige kulturoplevelser som medlem

Brug kulturen

Corona-krisen og nedlukningen har gjort det tydeligt, at uden kulturoplevelser går vi glip af underholdning, provokation og refleksion.

Vores medlemmer i kulturbranchen har et bankende hjerte for deres fagområde og lever højt på at dele deres viden. De glæder sig til at tage imod gæster igen og er afhængige af, at vi alle støtter op om kulturlivet.

Brug kulturen! Bak op om et inspirerende kulturliv og brug sommerferien i Danmark til at blive forblændet og forundret på museer, teatre og andre kulturinstitutioner.

Kulturmødet Mors - CULTURE MATTERS

Kom med til åbningen af Kulturmødet Mors 2020, hvor DM's formand Camilla Gregersen deltager. Første kapitel er en online konference, der bliver sendt live 8. juni fra Copenhagen Contemporary.

I kølvandet på corona taler kunstnere, kulturaktører, erhvervsfolk og politikere om fremtidens kunst- og kulturliv. Hvilke udfordringer står vi overfor? Hvilke muligheder og nye erkendelser skal forfølges?

Læs mere og tilmeld dig

Hvad skal du opleve?

Få inspiration til alle de kulturoplevelser, du kan få rundt omkring i Danmark.

Find din kulturoplevelse

Meld dig ind

Er du ikke medlem? Så meld dig ind og få adgang til alle vores kulturrabatter.

Meld dig ind