Politisk aftale om reform af sundhedsvæsenet

Del artikel:

Hvis den indgåede politiske aftale om en reform af sundhedsvæsenet og regionernes øvrige opgaver bliver en realitet efter valget, kan den få stor betydning for dig, der er regionalt ansat. Vi står klar til at rådgive og sparre med medlemmer, der bliver berørt eller allerede nu har spørgsmål.

Regeringen og Dansk Folkeparti har netop indgået en politisk aftale om reform af sundhedsvæsenet og regionernes øvrige opgaver, hvilket kan få stor betydning for alle ansatte i regionerne.

Såfremt reformen bliver gennemført, vil konsulenter fra DM’s forhandlings- og rådgivningsafdeling rådgive vores medlemmer i regionerne, sparre med klubberne, give gode råd til, hvordan I som kolleger kan støtte hinanden igennem processen samt karrierevejledning mv.

Eventuel reform kommer efter valget

Det er vigtigt at understrege, at der er tale om en politisk aftale, som regeringen og Dansk Folkeparti vil gå til valg på.

Det betyder, at reformen ikke vil blive gennemført på denne side af folketingsvalget, og at den kun bliver til virkelighed, hvis den siddende regering og Dansk Folkeparti stadig kan mønstre 90 mandater efter valget.

Hvis reformen bliver til virkelighed, vil DM selvfølgelig have fokus på, hvad den indebærer for medlemmerne i regionerne.

Der er lagt op til, at nogle opgaver vil blive flyttet fra regionerne til stat eller kommuner, mens andre opgaver vil falde helt bort.

DM vil naturligvis arbejde for at sikre, at der tilbydes ordentlige vilkår til ansatte, der bliver berørt.

Kontakt DM

Har du spørgsmål, er DM klar til sparring og vejledning.  

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}