JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Lån & Spar Bank

Lån & Spar

Kender du dine fordele hos Lån & Spar?

DM er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet Danmarks højeste rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af DM godt

Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme. Hvis du er selvstændig, kan du også få rådgivning og sparring hos en erhvervsrådgiver, som kender din branche.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde

Hør om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Book møde

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

DM er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Du får 4% i rente på din lønkonto

I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 4% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

For at få 4% i rente på din lønkonto skal du være medlem af DM og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 4% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 0,5%. Derefter er renten 0,75% på resten Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 7. november 2022.

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs mere om dine fordele

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Grønt og billigt billån

Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 2,25 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.

Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.

Beregn tilbud 

Kontakt Lån & Spar

Hør mere om 3 procent på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Kontakt

Få fordele som selvstændig

Er du selvstændig eller i gang med at starte din egen virksomhed, så har du adgang til særligt gode fordele i Lån & Spar Bank.

 

Som medlem af DM får du særligt gode fordele i Lån & Spar. Det skyldes, at DM sammen med over 50 andre fagforeninger er med til at eje Lån & Spar. Og det giver dig klare fordele – naturligvis.

 

I Lån & Spar får du:

 • Nogle af markedets laveste renter og gebyrer
 • Kort beslutningsproces
 • Fleksibilitet og individuelle løsninger
 • En personlig rådgiver med specialiseret viden om din branche
 • Gratis netbank
 • Gratis Visa/Dankort og Mastercard
 • Danmarks højeste rente på lønkontoen

Vælg en bank, der forstår dig og din branche

DM og Lån & Spar har et langt og godt samarbejde bag sig. Og det kommer dig til gode. Når du bliver erhvervskunde i Lån & Spar, får du nemlig en erhvervsrådgiver, der taler dit fagsprog og forstår dig. I Lån & Spar har de nemlig rådgivere, der er særligt specialiserede inden for din branche. Det gør det lettere, hvis du vil tale finansiering af fx lokaler og drift, pension eller forsikring. Uanset hvad, kan du være sikker på, at din rådgiver i Lån & Spar er let at få fat i, god til at forstå og hurtig til at få dine ønsker realiseret.

 

Sådan får du LSB Business i Lån & Spar

For at få LSB Business skal du:

 • Være medlem af DM
 • Samle hele din økonomi i Lån & Spar – også din privatøkonomi
 • Have en virksomhed inden for din fagbranche

Er I to om at eje virksomheden, skal I begge være medlem af DM og have samlet jeres privatøkonomi hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

 • Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af DM
 • Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
 • Vælg mellem fast eller variabel rente
 • Hænger du på et dyrt billån, så Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Billån

Har du fundet en bil og er nysgerrig efter, hvad den koster om måneden? Udfyld beregneren og få svaret.

Beregn dit billån

Grønt billån

Som medlem kan du få et meget attraktivt Grønt billån hos Lån & Spar. Fordelene er mange ved at skifte til en Plug-in eller Elbil.

Renten på et grønt billån er 1,75%, og renten på et billån med medlemsfordele (der ikke kræver helkundeforhold) er på 3,45%. Alle rentesatser er variable og gældende 5. september 2022.

Som medlem kan du også nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån. En udbetaling, der er meget lavere end på andre billån, hvor du minimum skal lægge 20 procent. Fordi det grønne billån er så attraktivt, er det et krav, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar for at få det.

Se alle betingelser og beregn dit lån her

Få studiekonto i den bank, du selv ejer

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 4% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

 

Læs mere om dine muligheder her

 

Det med småt

For at få Danmarks bedste studiekonto skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af DM. Du får 4% i rente på de første 20.000 kr. – derefter 0,5%. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse. Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 687,50 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,61%, ÅOP 5,61%. Efter tre måneder skylder du 50.687,50 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 7. november 2022.

DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind