Sund Snak: Padeltennis

Del artikel:

Vær med til en sjov og aktiv aften, hvor du får muligheden for at få rørt dig sammen med andre studerende.

Sund Snak er en arrangementsrække med fokus på fysisk og mental sundhed, som giver dig muligheden for at blive klogere på dig selv i fællesskab med andre. I denne omgang inviterer DM og MA til padeltennis i Odense.

Padeltennis er en nyere sportsgren, der kombinerer elementer fra både tennis og squash. Det spilles på en mindre bane med vægge, hvilket giver spillet en dynamisk og hurtig karakter. Spillet er let at lære for begyndere, men samtidig udfordrende og taktisk for mere erfarne spillere. Det sociale aspekt er også en stor del af spillet, da det altid spilles som double, hvilket fremmer samarbejde og fællesskab.

Alle er velkomne, uanset om du er nybegynder eller øvet spiller. Instruktøren sørger for hold på forskellige niveauer, så alle kan være med.

I sørger for at medbringe sportstøj, indesko og god energi, og vi sørger for, at I kan bestille en valgfri drikkevare i baren til en værdi af 30 kr.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 8. oktober 2024 19:00 - 20:00
Sted Match Padel Petersmindevej 1E 5000 Odense
Tilmeldingsfrist 8. oktober 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje