Morgenmøde for ledere: Onboarding og generation Z

Del artikel:

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z.

Vi kan alle huske vores første dag på job. Hvordan blev vi modtaget, hvem var den hjælpsomme kollega osv. Det er helt sikkert en god investering at have fokus på onboarding. Især når man kigger på statistikken:

  • 25% forlader jobbet igen inden for 180 dage
  • 22% af medarbejderomsætningen sker inden for 45 dage
  • 70% større chance for fastholdelse med et veltilrettelagt introprogram ...og så den sjove
  • 4% vender aldrig tilbage efter den første dag ;-)

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z.

De tænker og værdisætter ikke nødvendigvis på samme måde som vi gør… Er måske mere entreprenante, medbestemmende og dialogsøgende, hvilket jo er meget fine kvaliteter. Måske har de også et mere nuanceret forhold til hierarki, brug for mere feedback og har INGEN ambition om 10-års jubilæum.

Du får her et indblik i generationen og de udfordringer, som det kan give. Men vigtigst af alt, hvad betyder det for min onboarding / ledelse af dem.

Glæd dig til en formiddag med værktøjer, inspiration og med plads til et godt grin. Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant/bolle, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Oplægsholder

Hanne Boutrup laver foredrag, workshops, inspirationsseminarer og specielle undervisningsforløb. Hun bruger værktøjer til at motivere, fokusere og inspirere medarbejdere fra alle niveauer i organisationer.
Hun har siden 1993 arbejdet internationalt – i Europa, Asien, USA – og senest som Communication Director hos LEGO Gruppen.

Målgruppe

Er forbeholdt medlemmer, som er registreret i sektoren DM Leder.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads. Du kan melde afbud på Mit DM

Arrangør

Arrangementet er en del af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig, som er leder'.

Mødet er arrangeret af Forbundet Arkitekter og Designere i samarbejde med Danske Scenografer, DM, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Den Danske Dyrlægeforening, Ergoterapeutforeningen, Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.

”Da afholdelsen sker i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemsskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter afholdelsen. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at afmelde dig.”

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 14. maj 2024 09:00 - 11:00
Sted Mellemfolkeligt Samvirke Fælledvej 12 2200 København N
Tilmeldingsfrist 2. maj 2024 - kl. 23:30
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}