Ledernetværk: Ledelsesmæssig integritet

Del artikel:

Hvad betyder ledelsesmæssig integritet for dig – og hvordan praktiserer du integritet i hverdagen?

Ledelsesmæssig integritet er en karakteregenskab, du udstråler, når du er tro mod din værdier.
Dine medarbejdere ser dig som en troværdig leder, når du praktiserer de ledelsesmæssige værdier, som du baserer på etiske og moralske valg.
På dette ledelsesnetværk sætter vi fokus på at definere integritet i ledelse med det formål, at du definerer din egen personlige ledelsesmæssige integritet. Og vi præsenterer og arbejder med værktøjer til at omsætte integritet til hverdagspraksis gennem enkle værktøjer.

Vi kommer rundt om følgende spørgsmål

  • Hvordan definerer forskerne ledelsesmæssig integritet – og hvorfor er integritet vigtig for at skabe bæredygtige arbejdspladser?
  • Hvad er din ledelsesmæssige integritet? Hvad er dit etiske ståsted som leder? Hvilke moralske og etiske valg har du truffet for at blive den leder, du er? Eller hvilke har du brug for at træffe for at blive den leder, du gerne vil være?
  • Hvordan omsætter du ledelsesmæssig integritet til ledelsespraksis i hverdagen? F.eks. gennem et etisk kompas eller værdigrundlag?
  • Kan ledelsesmæssig integritet sættes i system, og hvordan kan du bruge f.eks. ”code of conduct” eller ”whistleblower”-ordninger som værktøjer?
  • Kan du måle din egen ledelsesmæssige integritet?

Vi veksler mellem oplæg og øvelser, hvor du arbejder alene eller i mindre grupper.

Underviser

Allan J. Christensen, indehaver af og ledelsesrådgiver i Cambiamento. Allan har været direktør i bl.a. Rambøll og NIRAS i godt 15 år og rådgiver i dag ledere som selvstændig ledelsesrådgiver i Cambiamento.

Målgruppe

Er forbeholdt medlemmer, som er registreret i sektoren DM Leder.

Arrangør

DM's Ledernetværk.

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 22. maj 2024 09:00 - 12:00
Sted DM Aarhus Åboulevarden 23, 2. sal 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist 19. maj 2024 - kl. 09:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}