Til indhold

DM Netværksdanner-uddannelsen

Dansk Magisterforening
© Morten Bengtsson

Bliv skarp på at danne og facilitere netværk. Deltag i en gratis to-dages uddannelse.

Vil du lære, hvordan du kan engagere andre og udvikle stærke medlemsnetværk?

Har du lyst til at samle en gruppe mennesker, du deler faglig interesse eller branche med?

Eller vil du lave en stærk gruppe, hvor I er engageret i den samme sag?

Så kan du komme i gang med DM Netværksdanner.

Der er ingen point for at klare det alene, når man kan udvikle sig sammen. Gennem stærke netværk med hinanden kan vi sammen hjælpe hinanden til at stå stærkere omkring vores faglighed. Med netværksdanneruddannelsen bliver du og andre af DM’s kloge, kreative og engagerede medlemmer klædt på til at arbejde med stærke fællesskaber om det, som I brænder for og er interesserede i.

Tid og sted

Næste hold er: 


Horsens (internat)

27.-28. november.  Vi starter kl. 10 og slutter kl. 14 på dag to.


Om uddannelsen

Uddannelsen er gratis for medlemmer af DM, der vil starte et DM netværk. På uddannelsen arbejder vi med at drive stærke netværk og fællesskaber og hvordan du kan facilitere spændende og sjove møder. Du får træning i konkrete faciliteringsværktøjer, motivation og involvering af flere i netværket og kommer til at arbejde med dig selv i rollen som facilitator. Vi udvikler på din netværksidé sammen og arbejder med kommunikation og alt det praktiske omkring opstart af et medlemsnetværk.

Uddannelsen har fokus på praktisk træning og ikke så meget teori. De konkrete redskaber, vi træner på uddannelsen, kan bruges i mange andre sammenhænge – fx til at pifte møder lidt op på din arbejdsplads, hvis de trænger (det gør de ofte!).

Emner i uddannelsen

 • Facilitator-træning gennem konkrete øvelser til fx videndeling, præsentationsrunder, energizers og lignende.
 • "Det gode hold" - hvordan sikrer vi et fælles formål, normer og rollefordeling i netværket?
 • Gode aktiviteter, hvad er det? Både fokus på god facilitering, kreativitet og fælles handling.
 • Øvelse i at arbejde med motivation og "pitch dit netværk".
 • Involvering og engagementstrappen, herunder også rekruttering til netværket.
 • Strategi - hvordan sætter vi mål for netværket og arbejder strategisk for at nå dem? Herunder også arbejde med: Hvad er vi for et netværk? (sparrings- eller handlenetværk fx).
 • Sociale medier - hvordan bruger vi dem bedst i forhold til at styrke og bevare fællesskabet?

Søg om at komme med på uddannelsen

 • Find en ide til et DM-netværk, du gerne vil starte i dit lokalområde. Netværket skal tage udgangspunkt i fx en sag, en faglig interesse eller en branche, som er relevant for DM og DMs medlemmer.
 • Find en anden, der også er med på ideen. I må gerne tage uddannelsen sammen, men du er også velkommen alene med din makker som ekstern livline.
 • Der er plads til 18 personer på hvert hold og vi fylder holdene op løbende, så hold jer endelig ikke tilbage. Udfyld formularen herunde, så vender vi tilbage til dig ganske snart.
 • Du er også velkommen på uddannelsen, hvis du allerede er med i et DM Netværk og gerne vil hjælpe netværket med at udvikle sig. 
Fx faglighed, titel, branche, interesse
Skal også være medlem af DM.Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Spørgsmål

Har du spørgsmål om DM netværk og uddannelsen? Skriv til netvaerk@dm.dk