Del artikel:

Mangler du sparring i dit job som projektleder? Vil du have en mere rummelig "værktøjskasse"? Hvad er andres erfaringer med projekter i krise?

Som projektleder står du i princippet hver gang med et engangsprodukt, som skal lykkes - og som oftest har du ikke mange lignende projekter at lære af. Det kan derfor være givtigt at lytte til andres erfaringer, så du sammenlagt får større viden om, hvilke faldgruber du bør manøvrere udenom.

Netværk for Projektledere danner rammen om erfaringsudveksling med projektledelse, arbejdsmetoder og andre forhold om projektlederens arbejde. Projektledernetværket henvender sig til medlemmer af DM BIO.

Netværket retter sig mod medlemmer, der arbejder eller har joberfaringer med projektledelse. På den måde har du mulighed for at mødes med andre i samme situation og derved styrke din faglige viden og kompetencer som projektleder.

Netværkets medlemmer mødes ca. fire gange om året ved fyraftensmøder, der sætter fokus på aktuelle og inspirerende emner inden for netværkets interessefelt.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af netværket for projektledere, skal du sende en mail til Cathrine Norup (cano@dm.dk).


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}