Del artikel:

Trekantområdets Jordbrugsakademikere skaber og udbygger netværket mellem jordbrugsakademikere og beslægtede universitetsuddannede, der bor i Trekantområdet.

Det lokale netværk, DM BIO-Trekantområdet, retter sig primært mod DM BIO-medlemmer, der bor/og eller arbejder i Trekantområdet, men netværket er selvfølgelig åbent for alle interesserede DM BIO-medlemmer.

Netværket er en videreførelse af Foreningen af Landbrugskandidater, Vejleegnen, som blev stiftet i 1915.

Aktiviteter
Vi er en lille bestyrelse, der arbejder med ideer til arrangementer af faglig karakter for netværkets medlemmer med hovedvægt på foredrag og virksomhedsbesøg.

Hvordan du bliver medlem
Alle, der er medlem af DM BIO, kan melde sig ind i DM BIO-Trekantområdet. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagkontingentet til DM dækker. 

Du kan også benytte dig af Netværksforum for Trekantområdets Jordbrugsakademikrere på formand.tre.ja@gmail.com.

Du er velkommren til at kontakte netværkskoordinator Cathrine Norup i DM BIO's sekretariat, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}