© Colourbox
Del artikel:

Det lokale netværk DM BIO-Sønderjylland retter sig primært mod DM-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det sønderjyske. Netværket er dog åbent for alle interesserede DM-medlemmer.

Netværket har p.t. en lille styregruppe, eller idégruppe om man vil, bestående af nogle få aktive medlemmer. DM BIO arbejder på at styrke denne gruppe og dermed netværket i det hele taget, så flere lokale aktiviteter kan blive en realitet.

Det er medlemmernes frivillige engagement, der er netværkets drivende kraft. Derfor søger netværket altid flere medlemmer, der har mod på at være med til at planlægge en eller flere netværksaktiviteter i det sønderjyske i samarbejde med DM BIOs sekretariat.

Aktiviteter

DM BIO-Sønderjyllands medlemmer udvikler i samarbejde med sekretariatet netværksarrangementer af faglig karakter. Det være sig foredrag med diverse aktører, værktøjskurser, virksomhedsbesøg og andre relevante aktiviteter. Mulighederne er mange, hvis du har ideerne.

Hvordan bliver du medlem?

Alle, der er medlem af DM BIO, kan melde sig ind i DM BIO-Sønderjylland. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til DM dækker.

Du kan tilmelde dig netværket nedenfor.

Du er velkommen til at kontakte Cathrine Norup (cano@dm.dk), hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.

 


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje