Del artikel:

Det lokale netværk DM BIO-Nordjylland retter sig primært mod DM BIO-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det nordjyske.

DM BIO Nordjylland er et fagligt og socialt fællesskab for DM-medlemmer, der arbejder indenfor de grønne fagligheder – herunder natur, jordbrug, miljø, arealanvendelse, klima, bæredygtighed m.v.

Netværket retter sig primært mod DM BIO-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det nordjyske. Netværket er dog åbent for alle interesserede DM-medlemmer.

Aktiviteter

Netværket har en mindre styregruppe, der står bag 3-4 årlige aktiviteter – oftest i form af fyraftensarrangementer. Turene går gerne ud i det blå til et konkret naturprojekt, virksomhedsbesøg eller lignende. Men det kan også være f.eks. et foredrag eller et ”værkstøjskursus”. Aktiviteterne har til formål at bidrage til såvel den faglige som den sociale netværksdannelse.

En af Netværkets styrker er, at vi kan mødes omkring konkrete faglige problemstillinger på tværs af arbejdsplads, uddannelse, branche m.v. Der giver en god mulighed for at få de faglige problemstillinger belyst fra flere sider.

Det er uforpligtende at være en del af DM BIO Nordjylland, og man behøver ikke deltage i alle aktiviteter for at være en del af netværket. Har du gode ideer til netværkets udvikling, eller har du mod på at være med til at planlægge en eller flere netværksaktiviteter i det nordjyske, er du altid velkommen til at kontakte netværket.

Netværket begyndte tilbage i 2017 under navnet ”JA Nordjylland”. I forbindelse med fusionen mellem de tre fagforeninger JA, DSL og DM blev DM BIO dannet og det nordjyske netværk ændrede pr. 1. januar 2023 navn til ”DM BIO-Nordjylland”.

Hvordan bliver du medlem?

Alle, der er medlem af DM BIO, kan melde sig ind i DM BIO-Nordjylland. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til DM dækker. Du kan tilmelde dig netværket nedenfor.

Du er velkommen til at kontakte Cathrine Norup (cano@dm.dk), hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}