Til indhold

Danske Senior Agronomer

Valmue

Danske Senior Agronomer er et lokalt netværk under DM BIO's palette.

Bliv medlem - uanset alder

Danske Senioragronomer er foreningen, hvor alle jordbrugsakademikere kan blive medlem - uanset alder. Det årlige kontingent er 150 kr., og indmeldelse kan ske på hjemmesiden eller til et bestyrelsesmedlem. Man skal blot have interesse i at være sammen med andre jordbrugsakademikere om emner af fælles interesse.

Foreningen har egen hjemmeside og bestyrelsen består i dag af følgende personer:

  • Formand: Poul Agergaard
  • Næstformand: Henry Møller Andersen
  • Kasserer: Anton Kristensen
  • Sekretær: Inger Olsen
  • Rejsearrangør: Ole Klejs Hansen

Danske Senior Agronomer har til formål at fremme samarbejde om emner af interesse for senioragronomer. Det sker ved at arrangere kulturelle og landbrugsorienterede senioraktiviteter som ferie- og studieture samt højskoleophold mv.

Netværket har bl.a. to spændende udlandsrejser på programmet i 2022. En 6- dags tur til Alsace i april samt en 11- dags tur til det østlige USA i september.
Netværket har aktiviteter i Danmark i 2022. Der er en uges højskolekursus med temaet: ”Tankevækkende sommer” på Rude Strand Højskole i juni og en 3 dages tur til Vendsyssel i august.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik