Diplommodul i organisation for tillidsvalgte

Del artikel:

Få viden om organisationer, strategisk ledelse og arbejdsmiljø, og bliv bedre til at få øje på dine indflydelsesmuligheder. Tilmeld dig fra 1. februar.

DM opretter i samarbejde med PH Absalon et nyt diplommodul for tillidsvalgte i organisation, strategisk ledelse og arbejdsmiljø.

På diplommodulet vil du få viden om organisationer, strategisk ledelse og arbejdsmiljø, så du bliver bedre til at få øje på dine indflydelsesmuligheder og gøre en forskel for dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads.

Målet er, at du i løbet af dette modul tilegner dig viden om teorier, begreber og modeller om strategisk ledelse for at kunne forstå strategisk ledelse i et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv, samt at du udvikler dine færdigheder så du kan begrunde og udvælge teorier og modeller om strategisk ledelse og arbejdsmiljø for at kunne analysere den organisatoriske kapabilitet og agere i din praksis som tillidsvalgt.

Kurset afholdes på Sixtus 24.-26. maj 2023, og udløser 5 ECTS point indenfor diplom i ledelse, hvis du vælger at skrive eksamensopgave.

Undervisere på kurset er erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke og arbejdsmiljøkonsulent i DM, Søren Bjerregaard Kjær.

Vi åbner for tilmeldinger 1. februar, så hold dig klar til tilmelding, hvis det lyder som noget for dig. Det er en forudsætning, at du har gennemført DM’s grunduddannelse for tillidsvalgte. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gitte Grønkær Svendsen, teamleder for tillidsvalgte i DM eller Gitte T. Landrum, TR-sekretær i DM.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje