Velkomstmøder for nye tillidsvalgte

Del artikel:
Af Sarah Rosenkrands

DM ønsker, at alle nyvalgte tillidsrepræsentanter kommer hurtigt og godt fra start med tillidshvervet. Derfor tager vi 20. april hul på månedlige virtuelle velkomstmøder for nyvalgte tillidsrepræsentanter.

Vidste du, at DM har mere end 1600 tillidsvalgte, som repræsenterer DM’s medlemmer lokalt på arbejdspladserne, og at der hvert år anmeldes mellem 150 og 200 nye tillidsvalgte?

Som tillidsrepræsentant spiller du en afgørende rolle, som kollegernes talerør og forhandler i forhold til ledelsen, særligt i forhold til løn, arbejdsforhold og arbejdsmiljø.

Men du er også DM’s forlængede arm på arbejdspladsen og bindeled til DM. Det er gennem tillidsrepræsentanterne, at vi i DM skaffer os viden om, hvad der sker på arbejdspladserne, så vi i fællesskab kan påvirke jeres forhold i positiv retning. Det er ligeledes gennem dialogen med dig og andre tillidsvalgte, at vi finder ud af, hvad der måske skal indgå i de næste overenskomstforhandlinger.

Virtuelt velkomstmøde 20. april

DM ønsker, at nyvalgte tillidsrepræsentanter kommer hurtigt og godt fra start med tillidshvervet, og derfor inviterer vi dig til virtuelt velkomstmøde 20. april. Formålet er at introducere dig til DM som organisation og til DM’s sekretariat samt alle de livliner, du kan benytte dig af som tillidsrepræsentant.

På mødet vil vi også gennemgå dine pligter og rettigheder som tillidsrepræsentant og uddybe, hvad der ligger i den bemyndigelse, du har fået fra DM.

Velkomstmøderne varer halvanden time og er din forudsætning for at kunne deltage i DM’s grunduddannelse for tillidsrepræsentanter, som alle nyvalgte tillidsrepræsentanter og suppleanter anbefales at deltage i.

Hvis du allerede har deltaget i DM’s grundkursus ’Intro til TR-rollen’, behøver du ikke deltage i velkomstmødet.

På dm.dk-siden Uddannelse, kurser og arrangementer kan du få det samlede overblik over alle uddannelsestilbud og internatkurser på Hotel Sixtus i Middelfart, samt onlinekurser i fx stress, konflikthåndtering, MUS, arbejdsmængde og tidspres. Det er også her, du kan læse mere og tilmelde dig velkomstmødet 20. april.

Her kan du se velkomstmøderne for resten af året

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}