Årsmøde med fokus på indflydelse, handlemuligheder og fællesskab

Del artikel:

170 dedikerede tillidsvalgte deltog i årsmødet 2021 med oplæg, aktuelle diskussioner og uddeling af tillidsprisen.

To dage i november, samledes 170 tillidsvalgte til DM’s årlige årsmøde for tillidsvalgte, som i år blev holdt på Hotel Comwell i Kolding.

På programmet var der oplæg om arbejdslivets new normal, grøn omstilling, ytringsfrihed og ligestilling. Der blev også diskuteret arbejdspres, hjemmearbejde, teknologi og psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Der var interessante og vigtige drøftelser i løbet af de to dage, og det blev ivrigt debatteret, hvad tillidsrepræsentanternes og arbejdsmiljørepræsentanternes rolle og indflydelsesmuligheder egentlig er i 2021. Blandt de vigtigste spørgsmål var bl.a.:

  • Hvad skal der til, for at skabe tilhørsforhold og fællesskab, hvis vi alle arbejder hjemme?
  • Hvordan sikrer vi retfærdige processer, når vi aftaler rammerne for en mere hybrid arbejdsplads?
  • Hvad sker der med den sociale indretning, når den fysiske indretning ændrer sig?
  • Hvordan kan man gøre sig gældende og få indflydelse på de forhold, der er vigtige for kollegerne på arbejdspladsen her og nu?

DM’s tillidspris blev uddelt, og årets tre vindere havde fået stærke og rørende indstillinger af kollegerne. Prismodtagerne modtog flotte bifald, taler og 10.000 kroner hver.  

 

Læs mere om prisuddelingen i Akademikerbladet

Tilbagemeldingerne fra årsmødedeltagerne viser, at de tillidsvalgte var glade og begejstrede for det store arrangement, og billederne taler vist for sig selv.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}