Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

2018

På disse sider finder du alle vores nyheder fra 2018, der vedrører tillidsvalgte.

 • 28. september 2018 Brug TR-hvervet som karrierespringbræt

  Dine kompetencer som tillidsvalgt gør dig til en strategisk dygtig og socialt kompetent medarbejder - og derfor også en bedre leder, hvis du vil den vej, råder DM-konsulent.

  Læs mere
 • 28. september 2018 Pas på dig selv som du passer på dine kolleger

  Tillidsvalgte skal lægge øre til mangt og meget fra både kollegaer og arbejdsgiver. Få 5 gode råd til, hvordan TR-rollen bliver nemmere at overskue.

  Læs mere
 • 28. september 2018 Sådan forhandler du løn for dig selv

  Som tillidsvalgt opnår du vigtige kvalifikationer, som er værdifulde for virksomheden. Derfor er det vigtigt, at arbejdsgiver får øjnene op for dem, når du skal forhandle din egen løn.

  Læs mere
 • 25. september 2018 ”Meget mere end bare lønforhandlinger”

  Rollen som tillidsrepræsentant på en arbejdsplads er vigtig. Men det kan også være svært at forstå, helt præcist hvad den går ud på. Sådan havde Cecilie Fuglsang det, før hun deltog i DM’s introkursus for tillidsvalgte.

  Læs mere
 • 25. september 2018 ”Fedt at være underviser på et kursus med en fælles ambition om at skabe bedre arbejdsforhold"

  Når nyvalgte tillidsrepræsentanter skal have en grundintroduktion til deres nye rolle på arbejdspladsen, er den faglige udveksling og nysgerrighed for alvor noget af det, man nyder at være en del af. Det fortæller Sarah Rosenkrands, der er forhandlingskonsulent i DM og underviser på TR-introkurset.

  Læs mere
 • 20. september 2018 Nu slår OK18 igennem på lønnen

  Din og kollegernes løn stiger en smule pr. 1. oktober. Husk, at sige til kollegerne, at det er nu, I begynder at kunne mærke resultatet af OK18.

  Læs mere
 • 18. september 2018 Mens vi venter på GDPR

  Flere DM-tillidsvalgte venter på afklaring i forbindelse med den nye vejledning om persondata. Kontakt DM, hvis du oplever problemer med at løse dine opgaver som tillidsvalgt.

  Læs mere
 • 25. juni 2018 Persondata og tillidsvalgte

  25. maj træder persondataforordningen i kraft, og med den bliver de generelle krav til behandling af persondata skærpet væsentligt. Læs om ordningen, hvad DM gør, og hvordan du skal forholde dig som tillidsvalgt.

  Læs mere