For medlemmer

Del artikel:

Velkommen i DM Privat! Vi arbejder for, at de privatansatte medlemmer i DM kan få rådgivning og sparring, så de får bedst mulige vilkår på det private arbejdsmarked.

Er du medlem, vil vi opfordre dig til at bruge DM’s rådgivere indenfor det private område til at vende store og små spørgsmål om løn og ansættelsesvilkår. De kan også rådgive dig om karriereskift, tjekke din jobansøgning og gennemgå din ansættelseskontrakt.

Vi vil gerne sikre, at du får netop de tilbud og den hjælp, du har brug for. Du kan bruge den private lønstatistik, hvor du kan vurdere din løn i forhold til din uddannelse og erfaring samt sammenligne med andre personer i samme branche.

Ring gerne til DM’s konsulenter inden for det private område før din næste lønforhandling, og husk at kontakte os, hvis du har problemer med stress eller arbejdsmiljøet.

Vi kan give dig den bedste service, hvis vi kender din situation. Derfor er det vigtigt, at du opdaterer dine oplysninger på DM’s hjemmeside. Vælg ”min side” og opdater din personlige profil. Husk særligt at gøre det ved jobskifte.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til noget, der angår privatansatte medlemmer i DM.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}